Profesionalno

portretno

fotografiranje

Ne glede na to, ali želite ovekovečiti posebne trenutke s svojo družino, ustvariti izjemne portrete ali pa potrebujete profesionalne poslovne fotografije, smo tu, da uresničimo vaše vizije.

Ne glede na vrsto fotografiranja, prejmete:

1 uro fotografiranja pod sproščenim vodstvom fotografa

15 obdelanih fotografij (na vaš e-mail naslov)

Dovolite nam, da ustvarimo čarobne spomine z našim vrhunskim fotografiranjem v studiu v BTC City Ljubljana.

Preživite nepozabno izkušnjo in občutite moč fotografije, ki bo trajala večno.

Izstopajte iz množice s portretom, ki izraža vašo individualnost.

Ne glede na to, ali gre za poslovni portret ali osebni portret, naša storitev vam zagotavlja profesionalnost in estetsko privlačnost. Dovolite, da vaša podoba izžareva samozavest in lepoto.

Predstavite se s profesionalno portretno fotografijo, katera bo orisala vašo strokovnost in uspešnost. V naših prostorih Coolio! Huba (BTC City, dvorana A, visoko pritličje) vam nudimo portretno fotografiranje za zasebno ali poslovno rabo.

Izbirate lahko med bolj nevtralnimi ozadji ali pa se pozabavate pred objektivom v barvitih kotičkih našega Selfie Cityja!

Portretna fotografija je namenjena tako zasebni kot poslovni rabi. Ker se zavedamo, da včasih portretno fotografiranje vzbuja občutek nelagodja, se bomo z veseljem prilagodili vašim željam. Da se boste pred objektivom lažje sprostili, pa vam bodo pomagali naši fotografi.

Naša strast je zajeti vašo edinstveno energijo in jo prenesti na fotografije.
S portretnim fotografiranjem vam omogočamo, da se vidite v novi luči in ustvarite slikovne spomine, ki jih boste z veseljem delili s svetom.

Želite obeležiti poseben trenutek vaše družine?

Ali vam le manjkajo skupinske fotografije?

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE je odličen način, da pridobite kvalitetne fotografije, hkrati pa na zabaven način preživite čas s svojo družino.

Izbirate lahko med bolj nevtralnimi ozadji ali pa se s celotno družino zabavate pred objektivom v barvitih kotičkih našega Selfie Cityja!

Družinsko fotografiranje je namenjeno skupinam (družinam) do 5 oseb. Z veseljem se tudi prilagodimo vašim posebnim željam, da se boste pred objektivom lažje sprostili, pa vam bodo pomagali naši fotografi.

Ne glede na velikost vaše družine, starost otrok ali posebne trenutke, ki jih želite ovekovečiti, smo tu, da vam pomagamo ustvariti čudovite portrete in družinske skupinske fotografije.

Verjamemo, da ima vsak član družine svoj poseben prostor in vrednost. Zato se bomo posvetili, da zajamemo pristnost, spontanost in iskrenost, ki jo vsak član prinaša v fotografijo.

Praznujte vez vaše družine skozi fotografiranje!

Verjamemo, da so družinski spomini neprecenljivi in da vsaka družina nosi svojo edinstveno zgodbo. Z našo storitvijo družinskega fotografiranja vam nudimo priložnost, da te trenutke ovekovečite na slikah, ki bodo ostale večno.

Predstavite se skozi poslovni portret!

Poudarite vaše zaposlene z izjemnimi poslovnimi portreti, ki bodo pomagali odpreti vrata do prestiža, statusa in uspeha.

Vaš poslovni portret je odsev vaše profesionalnosti in ambicij! Naš cilj je, da ustvarimo fotografijo, ki vas in vaše zaposlene predstavlja v najboljši luči – kot vrhunske profesionalce, ki so pripravljeni vložiti svojo ambicijo za doseganje ciljev.Naročite fotografiranje

Obiščite nas!

Kako do nas?

Vhod A7, zavijte levo, po nekaj korakih najdete Coolio! Hub na svoji levi.

Najem studia:

Med ponedeljkom in soboto 9.00 – 20.00, oziroma po dogovoru.

Več informacij:

info@coolio.si